dsghydrhadrh

pondelok 29. augusta 2011

Sherlock Holmes

Akční / Dobrodružný / Krimi / Mysteriózní
USA / Německo / Velká Británie, 2009, 123 min.

Hrajú:  Robert Downey Jr., Jude Law, Mark Strong, Rachel McAdams, Kelly Reilly, Robert Maillet, William Hope, Eddie Marsan, James Fox, Hans Matheson, Bronagh Gallagher   
 
Nové dynamické spracovanie najznámejšieho diela Sira Arthura Conana Doyla "Sherlock Holmes" prináša Holmesovi a jeho vernému partnerovi Watsonovi poslednú výzvu. Ukáže sa, že Holmesová bojové schopnosti sú rovnako tak smrtiace ako jeho povestný intelekt. Oboch bude potrebné pri odhaľovaní smrteľného sprisahanie, ktoré by mohlo zničiť celú krajinu.
Akčné a dobrodružné film Sherlock Holmes natočil známy režisér Guy Ritchie. Robert Downey Jr stvárnil legendárneho detektíva a Jude Law septembra v úlohe Holmesovho verného kolegu Watsona, doktora a vojnového veterána, ktorý je impozantným spojencom Sherlocka Holmesa. Rachel McAdams uvidíme v úlohe Irene Adler, jedinej ženy, ktorá získala prevahu nad Holmesom, a ktorá s detektívom udržiava búrlivý vzťah. Mark Strong stvárnil úlohu Holmesovho nového tajomného protivníka, Blackwood a Kelly Reilly hrá Mary, po ktorej túži Watson.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

0 komentárov: