dsghydrhadrh

Počiatok

Akční / Krimi / Mysteriózní / Sci-Fi : USA / Velká Británie, 2010, 148 min.

Prekliaty ostrov

Drama / Thriller / Mysteriózní : USA, 2010, 132 min

Avatar

Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Fantasy USA / Velká Británie, 2009, 155 min.

Harry Potter a Dary smrti - časť prvá

Dobrodružný / Drama / Rodinný / Fantasy Velká Británie / USA, 2010, 146 min

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

piatok 15. júla 2011

Vykúpenie z väznice Shawshank

Drama

USA, 1994, 142 min

Hrajú: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler, Clancy Brown, Gil Bellows, Mark Rolston, James Whitmore, Jeffrey DeMunn, Larry Brandenburg, Neil Giuntoli, David Proval, Jude Ciccolella, Paul McCrane, Alfonso Freeman, Ned Bellamy, James Babson, Rita Hayworth, Rene… (více)  
 
Strach dělá z lidí vězně. Naděje jim dává křídla. Film natočený podle novely Stephena Kinga. Strhující příběh o přátelství, naději a moudrosti s velmi výraznými hereckými i charakterovými osobnostmi. Andy Dufresne (Tim Robbins) přichází do vězení v Shawshanku jako nový vězeň podezřelý z vraždy. Spřátelí se s doživotně odsouzeným Redem (Morgan Freeman) a společně se snaží přežít v nelidském prostředí vězeňského systému. Odmítají upadnout do rezignace a dodávají naději sobě i spoluvězňům. Film získal mnoho ocenění filmové kritiky a díky svému hluboce humánn ….
(Officiálny text distribútora)

Filmová ukážka (trailer)

Hodnotenie filmu klikni tu...
Linky na stiahnutie filmu :
http://www.upnito.sk/subor/85564b0c709b35d68f3cc1f88983f66d.html