dsghydrhadrh

Počiatok

Akční / Krimi / Mysteriózní / Sci-Fi : USA / Velká Británie, 2010, 148 min.

Prekliaty ostrov

Drama / Thriller / Mysteriózní : USA, 2010, 132 min

Avatar

Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Fantasy USA / Velká Británie, 2009, 155 min.

Harry Potter a Dary smrti - časť prvá

Dobrodružný / Drama / Rodinný / Fantasy Velká Británie / USA, 2010, 146 min

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

sobota 20. augusta 2011

Harry Potter a Dary smrti časť 1.

Dobrodružný / Drama / Rodinný / Fantasy

Velká Británie / USA, 2010, 146 min.

Hrajú: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Jason Isaacs, Bill Nighy, Bonnie Wright, Tom Felton, Clémence Poésy, Michael Gambon, John Hurt, Miranda Richardson, Rhys Ifans, Jamie Campbell Bower, Brendan Gleeson ....   
 
Harry Potter a Dary smrti je siedmym a posledným pokračovaním dobrodružstiev Harryho Pottera, ktoré je očakávanou udalosťou a bude rozdelené do dvoch celovečerných filmov. Prvá časť začína, keď sa Harry, Ron a Hermiona vydávajú na nebezpečnú misiu, ktorej cieľom je nájsť a zničiť tajomstvo Voldemortovej nesmrteľnosti - horcruxy. Spoliehať musia len sami na seba, a to viac, než kedykoľvek predtým, pretože im už profesori nepomôžu a budú tiež bez ochrany profesora Dumbledora. Navyše sú medzi nimi temné sily, ktoré sa ich snažia rozdeliť. Medzitým sa svet kúzelníkov stane nebezpečným miestom pre všetkých nepriateľov Pána zla. Dlho obávaná vojna so zlom začala, Voldemortovi smrťožrúti kontrolujú ministerstvo kúziel i Bradavice a terorizujú a zatýkajú všetkých, kto by sa im chcel postaviť. To najcennejšie, čo Voldemort chce, ale stále hľadajú: Harryho Pottera. Vyvolený sa stal loveným. Smrťožrúti hľadajú Harryho všade, aby ho podľa príkazu Voldemorta priviedli ... živého. Harryho jedinou nádejou je, že nájde horcruxy skôr, než Voldemort nájde jeho. Pri pátraní po horcruxoch objavia starý a takmer zabudnutý príbeh - legendu o Relikviách smrti. A ak je legenda pravdivá, mohol by Voldemort získať neobmedzenú moc a silu, po ktorej túžia.
(Officiálny text distribútora)

Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...




Linky na stiahnutie filmu :
   Sťahuj cez hellshare.sk

Wanted

Akční / Krimi / Thriller
USA / Německo, 2008, 110 min.

Hrajú: Elijah Wood, John C. Reilly, Jennifer Connelly, Christopher Plummer, Martin Landau, Crispin Glover, Fred Tatasciore, Tom Kane   
 
Quentin Tarantino prirovnal Nočnú hliadku ruského režiséra Timura Bekmambetova ku rovnako prelomovému snímke, akým bola trilógia Pán prsteňov. Aj vďaka tomuto "odporúčanie" dostal jeden z najtalentovanejších režisérov súčasnosti príležitosť nakrútiť svoj prvý hollywoodsky veľkofilm. A Timur do toho šliapol vo veľkom štýle, keď sa ujal réžie adaptácie drsného akčného komiksu Wanted, v ktorom pred kamerou dirigoval hviezdy svietivosti Jamesa McAvoya, Angeliny Jolie a Morgana Freemana.

Wesley Gibson (James McAvoy) je mladík, ktorého život sa ocitol v bludnom kruhu formovanom každodennou rutinnou a nudnou prácou. Naviac mu s jeho najlepším kamarátom utiekla priateľka a on nemá ani štipku odvahy na to, aby s tým niečo urobil. Všetko zmení jedno stretnutie, počas ktorého sa dozvie, že jeho otec bol hlavou tajnej organizácie nájomných vrahov, ktorá odnepamäti udržuje na svete krehkú rovnováhu podľa pravidla "Zabi jedného, ​​zachrániš tisíce". Podľa krásnej Fox (Angelina Jolie), ktorá týmto rozhovorom Wesleymu zásadne naruší životnú perspektívu, jeho otca nedávno zavraždili a on si môže vybrať, či prevezme rodinnú firmu. Ako sám Wesley k vlastnému zdesenie neskôr zistí, talent mu rozhodne nechýba. Ako by ste sa rozhodli vy? Zostali by ste oviec, alebo by ste sa premenili vo vlka? Zvolili by ste istotu desaťnásobku a slušnej penzie, alebo sa stali vydedencami schopnými vychýliť dráhu letu guľky, zabiť na počkanie kohokoľvek alebo milovať divokú, potetovanú ženu s najkrajšími perami na svete?

James McAvoy je považovaný za jedného z najtalentovanejších hercov súčasnosti, zároveň je ale známy ako človek preferujúci komornejšie projekty (Posledný škótsky kráľ, Pokánie). "Pre mňa bola ponuka na hlavnú úlohu vo Wanted príležitosťou, akých už možno veľa nebude. Na prvý pohľad nevyzerám ako typický hrdina, ale presne to producenti chceli. Človeka, ktorému ten prerod z ovce na vlka uveríte, "hovorí McAvoy, ktorému naviac veľmi zaimponovalo obsadenie úloh jeho mentorov Morganom Freemanom a Angelinou Jolie.

Wanted je jedným z najväčších amerických filmov, ktorý sa točil v Českej republike. Vlani na jar tu štáb, vrátane Angeliny Jolie a Jamesa McAvoya, strávil bezmála dvanásť týždňov.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Linky na stiahnutie filmu :
  Sťahuj cez hellshare.sk
 Sťahuj cez upnito.sk

Sin Nombre

Krimi / Drama / Thriller

Mexiko / USA, 2009, 96 min
Hrajú:  Paulina Gaitan, Edgar Flores, Guillermo Villegas, Gabino Rodríguez   
 
Sedemnásťročný Casper patrí k mexickému pouličnému gangu Mara Salvatrucha, pre ktorého členov je najvyššou hodnotou smrť príslušníka gangu súperiaceho. Osudová náhoda ho zvedie dohromady s rovnako starou Sayra, ktorá sa spolu s otcom a strýkom snaží prejsť na streche vlaku z rodného Hondurasu cez Mexiko do vysnívaných USA. Debutujúci Fukunaga umne mieša rôzne žánre, od thrilleru cez sociálnu drámu na tému ilegálnej imigrácie až po love story a western, bez toho, aby v ktoromkoľvek z nich pôsobil nevierohodne. Podmanivá vizuálna stránka filmu využíva fotogenickosti mexickej krajiny videnej zo strechy vlaku, ani na okamih však neskĺzne k efektnosti. Silnému dôrazu na realistickosť výpovede podriadil režisér výber málo známych hercov či nehercov. Strhujúce autenticita ich výkonov spolu s Fukunagovou suverénny kontrolou nad obrazom i príbehom robí zo Sin nombre jeden z najpozoruhodnejších debutov posledných rokov.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Linky na stiahnutie filmu :
  Sťahuj cez hellshare.sk
 Sťahuj cez upnito.sk

Cesta

Drama / Dobrodružný / Thriller / Road movie
USA, 2009, 107 min

Hrajú:  Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Charlize Theron, Robert Duvall, Guy Pearce, Garret Dillahunt, Michael K. Williams, Molly Parker, Paul Hodge   
 
Pred približne desiatimi rokmi bol svet zničený. Nikto nevie, čo sa vlastne stalo. Možno išlo o jadrový útok, možno o vesmírnu udalosť. Milióny ľudí zomreli, či už priamo v dôsledku katastrofy, alebo vyhladovaním či zúfalstvom z pomalej smrti ľudí okolo potom, čo sa zastavili dodávky energií. Muž (Viggo Mortensen) a Chlapec (Kodi Smit-McPhee) sú na ceste za nádejou, ktorú očakávajú na juhu, na pobreží. Všetok svoj ​​skromný, no nesmierne vzácny majetok si vezú v nákupnom košíku, vybavenom spätným zrkadlom, aby videli, či je niekto nesleduje. Jediným zdrojom radosti sú pre nich občasné nálezy jedla či pitia. Na svojej púti sa stretávajú s množstvom zúfalých preživších, či už ide o lúpežné gangy, kanibalov či zlodeja. V priebehu filmu tiež sledujeme retrospektívnej náhľady do mužovej šťastnejší minulosti a jeho života s Ženou (Charlize Theron).
Cesta je dobrodružný a hororový príbeh. Je to road movie, rovnako ako príbeh o láske medzi otcom a synom. Ide o napínavé rozprávanie o najväčších ľudských cnostiach i hriechoch.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Linky na stiahnutie filmu :

  Sťahuj cez hellshare.sk
 Sťahuj cez upnito.sk