dsghydrhadrh

streda 24. augusta 2011

Rýchlo zbesilo 5

Akční / Krimi / Drama / Thriller

USA, 2011, 130 min.
Hrajú:  Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Elsa Pataky, Gal Gadot, Ludacris, TJ Hassan, Joaquim de Almeida, Matt Schulze, Tego Caldéron, Don Omar, Sung Kang, Alimi Ballard, Geoff Meed, Eva Mendes, Mark Hicks  
 
Nôh zašlapávají pedál plynu do podlahy, jednou rukou riadi av tej druhej držia zbraň alebo aspoň ukazujú vztýčený prostredník. Sú proste rýchli a zbesilí. Už po piatykrát. Pod vedením režiséra Justina Lina, ktorý si vydobyl ostrohy na predchádzajúcich dvoch dieloch slávnej akčne závodné série, sa stretávajú všetci starí známi - Paul Walker, Vin Diesel a Jordana Brewster - ktoré tentoraz dopĺňa aj akčná hviezda prvej veľkosti Dwayne Johnson.
Česká polícia môže zostať v pokoji, všetky cestné besnenie sa bude odohrávať v rozpálených uliciach brazílskeho Ria. Až sem utiekli pred spravodlivosťou notorický zločinec s dobrým srdcom Dom Toretto (Vin Diesel) a Brian O'Conner (Paul Walker), bývalý policajt, ktorý mu naposledy pomohol utiecť z väzenia. Nie však náhodou. Do mesta pod obrie Ježišovou sochou je priviedol plán, na ktorého konci na nich čaká vstupenka k slobode. Problém väzí v tom, že ten plán, v nominálnej hodnote 100 miliónov dolárov, ktoré na nich čakajú v sejfe policajnej stanice, je úplne šialený. Brian a Dom povolajú do Ria bývalej parťákov, aby zvýšili svoje šance na úspech, lenže proti nim nestojí len skorumpovaný narkobaron a jeho bojovníkov, ale aj drsný federálny agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson). Hobbs je typ človeka, ktorý berie svoju prácu smrteľne vážne, a keď dostane nejakú úlohu, tak ho vždy splní. A to je pre oboch hrdinov smrtonosná kombinácia. Ešte že majú autá a schopnosť dostať z nich zakaždým to najlepšie.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Linky na stiahnutie filmu :
  Sťahuj cez hellshare.sk
 Sťahuj cez upnito.sk

0 komentárov: