dsghydrhadrh

sobota 20. augusta 2011

Cesta

Drama / Dobrodružný / Thriller / Road movie
USA, 2009, 107 min

Hrajú:  Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Charlize Theron, Robert Duvall, Guy Pearce, Garret Dillahunt, Michael K. Williams, Molly Parker, Paul Hodge   
 
Pred približne desiatimi rokmi bol svet zničený. Nikto nevie, čo sa vlastne stalo. Možno išlo o jadrový útok, možno o vesmírnu udalosť. Milióny ľudí zomreli, či už priamo v dôsledku katastrofy, alebo vyhladovaním či zúfalstvom z pomalej smrti ľudí okolo potom, čo sa zastavili dodávky energií. Muž (Viggo Mortensen) a Chlapec (Kodi Smit-McPhee) sú na ceste za nádejou, ktorú očakávajú na juhu, na pobreží. Všetok svoj ​​skromný, no nesmierne vzácny majetok si vezú v nákupnom košíku, vybavenom spätným zrkadlom, aby videli, či je niekto nesleduje. Jediným zdrojom radosti sú pre nich občasné nálezy jedla či pitia. Na svojej púti sa stretávajú s množstvom zúfalých preživších, či už ide o lúpežné gangy, kanibalov či zlodeja. V priebehu filmu tiež sledujeme retrospektívnej náhľady do mužovej šťastnejší minulosti a jeho života s Ženou (Charlize Theron).
Cesta je dobrodružný a hororový príbeh. Je to road movie, rovnako ako príbeh o láske medzi otcom a synom. Ide o napínavé rozprávanie o najväčších ľudských cnostiach i hriechoch.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Linky na stiahnutie filmu :

  Sťahuj cez hellshare.sk
 Sťahuj cez upnito.sk

0 komentárov: