dsghydrhadrh

Počiatok

Akční / Krimi / Mysteriózní / Sci-Fi : USA / Velká Británie, 2010, 148 min.

Prekliaty ostrov

Drama / Thriller / Mysteriózní : USA, 2010, 132 min

Avatar

Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Fantasy USA / Velká Británie, 2009, 155 min.

Harry Potter a Dary smrti - časť prvá

Dobrodružný / Drama / Rodinný / Fantasy Velká Británie / USA, 2010, 146 min

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

sobota 17. septembra 2011

Hviezdny prach

Fantasy / Romantický / Dobrodružný / Komédia
Velká Británie / USA / Island, 2007, 128 min.
  
 
Ten príbeh sa začína pádom hviezdy. Niet sa vlastne čomu diviť, keď sa na jeho vzniku toľko hviezd podieľalo. Napísal ho Neil Gaiman, jeden z najčítanejších spisovateľov súčasnosti, režíroval Matthew Vaughn, autor štýlovo čistej gangsterky Po krk v extáze, a hrajú v ňom takí herci, ako Robert De Niro, Michelle Pfeiffer alebo Claire Danes. Hovorí sa, že keď padá hviezda, mal by si človek niečo priať a ono sa mu to splní. Pokiaľ si všetci vyššie uvedení tvorcovia priali nakrútiť úžasné predstavenie, ktoré naplní pravý obsah slova veľkofilm, tak táto povera platí.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Stratené v preklade

Dráma / Romantický
USA / Japonsko, 2003, 104 min.
  
 
Bob Harris (Murray) a Charlotte (Johansson) ŠÚ dvaja Američania v Tokiu. Charlotte je mladá žena, ktore cestuje po svete so svojim workoholickým manželom - fotografom (Ribisi), ktorého kvoli práci ani nevidí. Bob je starnúca filmová hviezda, ktore má v meste nakrúcať nudnú reklamu na whiskey. Zo svojho života ŠÚ obaja frustrovaní a nemôžem spávať. Jednu noc sa náhodne zoznámia v hotelovom bare. Ich Nečakané Stretnutie Rýchlo prerastie v priateľstvo. Túlajú sa podnikmi Tokia a zažívajú pritom neuveriteľné stretnutie s jeho obyvateľmi. Spoločne napokon objavujú NOVÚ Vieru v samých seba av možnosti života.

Film nakrútila režisérka Sofia Coppola, dcéra FFCoppolu, ktore za scenár k tomuto filmu získala Oscara. Film bol nominovaný aj v kategórii najlepší herec v hlavnej úlohy (Murray), najlepsia réžia a najlepší film roka. Zlatý glóbus pre Billa Murraya za najlepší mužský herecký výkon, Sofia Coppola za najlepšie film - muzikál / komédia a scenár.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Zjazvená tvár

Krimy / Dráma / Thriller
USA, 1983, 170 min.
  
 
"V máji 1980 otvoril Fidel Castro kubánsky prístav Mariel s jasným zámerom nechať niektorých občanov odísť za príbuznými do Spojených štátov. Do sedemdesiatich dvoch hodín bolo 3000 amerických lodí na ceste na Kubu. Čoskoro sa ukázalo, že Castro prinútil majiteľov lodí, aby odviezli nielen príbuzné , ale aj najhoršie kubánskej väzňov. Medzi 125 000 utečencov, ktorí sa vylodili na Floride, bolo 25 000 trestancov. A jedným z nich bol aj kubánsky politický väzeň Tony Montana (Al Pacino).

Tony ale hneď po príchode skončí vo väzení, kde dostane ponuku, ktorá sa neodmieta: zabije komunistu a drogová mafia ho dostane von aj s jeho parťákom. Pretože Tony by komunistu zabil aj zadarmo, s rozhodnutím ani chvíľu neváha. Neskôr začne pracovať pre mafiu a svojou drzosťou a úplnou bezohľadnosťou si vydobývá najvyššie postavenie v drogovom odbore. S najväčšou drzosťou preberá aj manželku svojho šéfa (M. Pfeiffer) a rozbieha svoje obchody. Jeho túžba po moci a určitá otupenosť sa postupne mení až v šialenstvo. Začne sa dištancovať, nikoho nepotrebuje. Svojím konaním a "nespoľahlivosťou" si ale znepriatelí veľa vplyvných ľudí. A keď sa dostane na samotný vrchol, nie je už cesty späť.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Skala

Akčný / Thriller / Dobrodružný
USA, 1996, 136 min.
  
 
Generál amerického námorníctva Francis Hummel (Ed Harris) je čestný muž, hrdina a veterán niekoľkých tajných vojenských operácií. Prečo teda s hŕstkou svojich perfektne vyzbrojených mužov ukradne z prísne stráženého armádneho skladu pätnásť rakiet s mimoriadne nebezpečným nervovým plynom? A prečo sa s nimi zabarikáduje "na skale" v sanfranciskej zátoke, v preslávenom bývalom väzení Alcatraz, a namieri ich na mesto? A prečo pritom navyše ohrozuje 81 nevinných rukojemníkov - turistov, ktorí si prišli prezrieť väzenia, odkiaľ nikdy nikto neutiekol? Generál žiada iba spravodlivosť - chce od Pentagonu získať sto miliónov dolárov pre odškodnenie rodín padlých vojakov. Napriek tomu je však terorista a muži z FBI horúčkovito pracujú na plánoch na jeho likvidáciu. Ale ako zneškodniť rakety, bez toho, aby boli zmarené desaťtisíce ľudských životov? A ako vôbec preniknúť do Alcatrazu - labyrintu podzemných chodieb, stráženého morom a vojenskou supertechnikou? Môžu to dokázať len dvaja muži: prvý je "šialenec z laboratória", špičkový chemický špecialista FBI Stanley Goodspeed (Nicolas Cage), ktorý miluje Beatles a svoju tehotnú snúbenicu a ktorý bledne už len pri slovu "akcie". Druhý je jediný človek, ktorý kedy utiekol z Alcatrazu a ktorý preslávené väzenie dokonale pozná: kedysi chytený britský agent Mason (Sean Connery), ktorý vie o všetkých amerických štátnych tajomstvách za posledné polstoročie. Dnes je z neho zatrpknutá starec, tráviaci v tajnom väzení FBI tridsiaty rok väzenia. ako ich presvedčiť, aby spolupracovali a vydali sa "na skalu" pre takmer istú smrť? A keď sa to podarí, ako si tí dvaja poradí s nástrahami generála a jeho po zuby ozbrojených zabijakov?
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Bournovo ultimátum

Akčný / Thriller / Dráma
USA / Německo, 2007, 110 min.
  
 
Vynoril sa z vĺn Stredozemného mora a nemal najmenšie tušenie, kto je. Vtedy sa zrodil Agent bez minulosti. Postupne začal skladať čriepky do svojej životnej mozaiky, až zistil, že jeho minulosť skrýva rad temných miest, ktorými musí znovu prejsť, ak chce o sebe niečo zistiť. Tak vznikol Bournov mýtus. Teraz stojí elitný tajný agent Jason Bourne (Matt Damon) na prahu riešenia vlastnej životnej hádanky a chystá sa vyhlásiť Bourneovo ultimátum. Náročnú cestu za poznaním seba samého mu prakticky od začiatku komplikovalo množstvo nájomných zabijakov, ktorí na ňom pracovali z poverenia jeho bývalých zamestnávateľov. Tí totiž usilujú o pravý opak toho, po čom túži Bourne. Teda aby si na všetko spomenul. Tým ako sa viac a viac blíži k odhaleniu pravdy, zosilňuje sa ich nervozita a aktivity nimi najatých vrahov. Agent Jason Bourne pred nimi uteká cez Moskvu, Paríž, Londýn a marocký prístav Tanger až do New Yorku, kde sa pokúsi definitívne dohnať vlastnú minulosť, aby sa mohol začať pozerať do budúcnosti. Nebude to mať ľahké, pretože okrem ostrostrelcov z podsvetia ho tu snáď okrem armády prenasledujú všetky ozbrojené americké zložky.

Úspech akčnej špionážnej série podľa bestselleru Roberta Ludluma z veľkej miery súvisí s tým, že si udržuje kontakt s realitou, má veľmi chytrú zápletku a charizmatického hlavného hrdinu. Ani jeden z týchto dôležitých faktorov nebude v Bournovom ultimáte chýbať. Réžie sa znovu ujal uznávaný režisér Paul Greengrass, vlani nominovaný na Oscara za réžiu strhujúceho Letu číslo 93, o scenár sa rovnako ako u predchádzajúcich dvoch dielov postaral Tony Gilroy, ktorému pomáhal slávny britský dramatik s českými koreňmi Tom Stoppard. A nechýba samozrejme ani Matt Damon ako nepolapiteľný tajný agent s amnéziou. "Je veľmi ťažké sa k tej úlohe vrátiť, pretože všetci čakajú, že prídete s niečím novým, zároveň ale nechcú, aby sa Jason Bourne nejako zásadne zmenil. Lavírovať medzi týmito dvoma nárokmi je veľmi ťažké. Zvlášť keď je Bourne jednou z mojich najobľúbenejších postáv a nechcem jej ublížiť, "hovorí Matt Damon.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Svet podľa Prota

Dráma / Mysteriózny / Sci-Fi
USA / Německo, 2001, 120 min.
  
 
Kevin Spacey, držiteľ dvoch hereckých Oscarov, v úlohe pacienta psychiatrickej liečebne s jasnou diagnózou: tvrdí, že je na Zemi na návšteve a pochádza z planéty K-PAX. Jeff Bridges, niekoľkokrát na Oscara nominovaný, v úlohe jeho lekára dr. Marca Powella. Prepracovaný psychiater zo štátnej nemocnice nachádza u svojho vesmírneho pacienta rad nezvyčajných prejavov a naviac absolútnu odolnosť voči bežným liečebným prostriedkom. Čo keď je čudný pacient skutočne mimozemšťan?

Na filme, ktorý odštartoval z prvého miesta amerického rebríčku, sa okrem režiséra Iaina Softleye podieľala rad mimoriadnych filmárskych osobností - kameraman John Mathieson, ktorý získal rad ocenení a nomináciu na Oscara za svoju prácu na GLADIATOR, strihač Craig McKay, mnohonásobne ocenený a tiež na Oscara nominovaný za filmy Mlčaní jahniat a REDS.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Samotáři

Komédia

Česko / Slovensko, 2000, 103 min.
  
 
Sedem mladých ľudí prežíva v priebehu niekoľkých dní udalosti, ktoré radikálne ovplyvní ich budúci život. Rozhlasový moderátor malého pražského rádia Peter sa rozchádza so svojou dlhoročnou priateľkou Hankou. Tú chce získať pre seba neurotický doktor Ondrej, ktorý dievča už roky prenasleduje svoju vtieravou pozornosťou. Ondrejovho manželka Lenka si však odmieta pripustiť, že by otec jej detí mohol zradiť ich úhľadný malomeštiacky život. Do osudov oboch dvojíc zasiahnu aj krehká macedónska barmanka Vesna hľadajúci v Čechách strateného otca, cynický manipulátor Robert a oddaný milovník marihuany Jakub. Kontrast k osudom osamelých mladých ľudí, ktorí sa viac či menej úspešne pokúšajú vyznať sami v sebe, tvoria Hančini usadení rodičia a skupinka japonských turistov túžiacich spoznať "typickú" slovenskú rodinu ... Príbehy Samotárov uprostred davu, ktorí si pripadajú bezmocne vláčení zlomyseľným osudom vo vnútri svojich ekonomicky pohodlných životov, rozprávajú autori v tragikomické polohe.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Memento

Drámy/ Krimi / Mysteriózny / Thriller

USA, 2000, 109 min.
  
 
Začne to fotografií a vzkazem na ní: "Zab ho!" A od té chvíle se odvíjí tajemný a drsný příběh Leonarda. Jeho žena byla napadena, zavražděna a on si skoro nic nepamatuje. Jeho krákodobá paměť je pryč. Leonard se ale musí pomstít. Okamžitě jde po vrahovi. Aby nějak kompenzoval výpadky paměti, všechno si fotí, cvaká spouští na svém Polaroidu jako blázen a podstatná fakta si nechává tetovat na tělo. Story je vyprávěna zvláštním způsobem. Každá důležitá filmová scéna končí tam, kde předchozí začala, a tak musíme být pozorní, abychom ten zvláštní propletenec dějů a potkávajících se postav dobře vnímali. K hlavnímu hrdinovi se přidávají další - ukecaný Teddy a barmanka Natalie.Všichni jsou s vraždou nějak propojeni. Ale pořád se nám do mysli vnucuje klíčová otázka: Je skutečně vrahem John G, jehož jméno má Leonard vytetováno na prsou?. Ztráta paměti a záhadná vražda?
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Faunov labyrint

Mysteriózny / Dráma / Fantasy / Horor

Španielsko / USA / Mexiko, 2006, 114 min.
  
 
Píše sa rok 1944 a dvanásťročná Ofélia ide so svojou tehotnou matkou za otčimom, frankistickým dôstojníkom, ktorý kdesi v horách na severe Španielska potláča zvyšky republikánskeho povstania. Život vo vojenskej posádke ale neponúka Ofélii len realitu poznamenanú boji s povstalcami, všeobecným nedostatkom jedla a veľmi chladným vzťahom s otčimom - v neďalekom starodávnom labyrinte stretne dievča raz v noci starého fauna, ktorý ju prezradí, že je stratenou princeznou kedysi mocnej rozprávkovej ríše a súčasne poslednou nádejou na jej záchranu. Než sa ale znova stretne so svojim kráľovským otcom, musí splniť niekoľko úloh. Fascinujúce divadlo a silný príbeh o tom, že vo svete detskej fantázie sa za život, česť a odvahu platí rovnaká cena ako vo svete dospelých.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Střihoruký Edward

Dráma / Fantasy / Romantický

USA, 1990, 101 min.
  
 
Kráľovstvo za ruky by dal hrdina amerického filmu, ktorý síce nie je tak úplne človek, hoci sa správa ľudskejšie než väčšina ľudí v jeho okolí. Edward je výtvorom starého vynálezcu, ktorý však zomrel skôr ako ho stačil dokončiť a nahradiť dômyselnú zostavu ostrých britiev ľudskými rukami. Edward zostal úplne sám v chátrajúcom hrade a ktovieako dlho trvalo, než ho úplne náhodou objavila podnikavá Peggy a vzala so sebou do mesta. Hoci Edward vyzerá ako nejaké hrozivé monštrum, v skutočnosti je dobrý, milý a veľmi plachý. Čoskoro si získa uznanie a obdiv svojím střihačským umením, lenže ako to už chodí, sú aj ľudia závistliví a zlí, ktorým chlapcova obľuba nedá spať, obzvlášť keď si všimnú náklonnosti, ktorú chová k peknej dievčine Kim.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Rocky

Dráma / Romantický / Športové

USA, 1976, 115 min.
  
 
Slávne boxerské dráma outsidera, ktorý dostal šancu a zvíťazil sám nad sebou. Titulná hrdina, neúspešný tridsaťročný boxer Rocky Balboa, pracuje ako vyberač dlhov pre miestneho úžerníka, boxuje v pokútne zápasoch a neúspešne sa dvorí Adrian, plachej predavačke v obchode s drobným zvieratami. V čase, keď bývalý tréner vyhodí Rockyho z telocvične, pretože sa mu zdá, že ako boxer premrhal svoj ​​talent a je vybavená existencie, chystá sa vo Filadelfii boj o titul majstra sveta v ťažkej váhe. Pretože sa však vyzývateľ zranil a nemôže k zápasu nastúpiť, vyhlási obhajca titulu Apollo Creed, že bude boxovať s ktorýmkoľvek miestnym boxerom, pretože chce dokázať, že Amerika je krajinou, v ktorej má každý šancu uspieť. Vyberie si Rockyho, pretože sa mu páči jeho prezývka Taliansky žrebec, sľubujúci dobrú publicitu. Zatiaľ čo sa Rocky nesmelo zbližuje s Adrian, rozbieha sa veľkolepá reklamnú kampaň. Rockyho spovedajú televízni reportéri, píše sa o ňom v novinách. Všetci sa však vysmievajú jeho úprimnosti a nikto mu nedáva najmenšiu šancu. Príde za ním bývalý tréner Mickey, ponúka mu svoje služby ako tréner a manažér. Rocky ho najprv vyhodí, ale potom súhlasí. Začína tvrdý tréning. Behá, boxuje a postupne sa dostáva do fyzickej aj psychickej kondície, tiež vďaka tomu, že sa k nemu nasťahuje Adrian. V noci pred zápasom sa jej Rocky zverí, že chce s Creedom vybojovať rovnocenný zápas, aj keď si uvedomuje svoje minimálne šance. 1. januára 1976 je hala vypredaná. Začína veľkolepá podívaná, ktorou je boj o titul majstra sveta. Prekvapený Apollo Creed, pre ktorého je zápas, rovnako ako pre divákov, len show pre pobavenie, ide hneď v prvom kole po Rockyho rane k zemi. Až potom začne naozajstný zápas. Rocky bojuje ako o život, niekoľkokrát ide k zemi, ale zakaždým sa zdvihne.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Million Dollar Baby

Dráma

USA, 2004, 132 min.
  
 
Starnúca Frankie Dunn (Clint Eastwood) sa pokúša zmieriť so svojou dcérou, nemá však šťastie. Frankie trénuje mladých a nádejných boxerov. Nedarí sa mu ich ale dostať k majstrovskému zápasu. Okolo ringu Dunn pomáha Eddie Scrap-Iron Dupris (Morgan Freeman), bývalý boxer, kamarát a často aj záchranca. Zatiaľ čo Frankieho posledný talent zahne k inému manažérovi, v telocvični sa objaví Maggie Fitzgerald (Hilary Swank). Odstrkovaná a naštvaná, Maggie prahne po tom, aby jej niekto konečne veril. Dunn jej ale trénovať nechce. Maggie sa však na tréningu dohodne s Eddiem a postupne si svojou húževnatosťou získa aj Frankieho. Počas tréningu sa potom obaja naučia niečo o smutnej minulosti toho druhého. Keď sa ale Maggin sen začne napĺňať, čaká hrdinov ďalšia tragédia. Eastwoodove snímky charakterizuje autorova tvár. Je v nich tvrdosť a smútok, ale prestupuje nimi aj nezničiteľná a horúca srdečnosť.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Amadeus

Drama / Hudební / Životopisný

USA, 1984, 160 min (Director's cut: 180 min)
 
Píše sa rok 1781 a Antonio Salieri (Abraham) pôsobí ako dvorný skladateľ cisára Jozefa II (Jeffrey Jones). Keď ku dvoru príde Mozart (Tom Hulce, nominovaný na Oscara), Salieri si s hrôzou uvedomí, že božské hudobné nadanie, ktoré si prial mať on sám, dostal do vienka tento obscénny a roztopašný vtipálek. Salieri dohnaný žiarlivosťou k zúrivosti organizuje intrigy s cieľom zničiť Mozarta, k čomu je ochotný použiť všetky dostupné prostriedky. Možno aj vraždu. Podarilo sa Salierimu umlčať jedného z najväčších géniov svetovej hudby? Záhada - a hudba - zostávajú. AMADEUS - veľkolepý historický epos, nádherná oslava hudby Wolfganga Amadea Mozarta.

Na Berlinale 2002 Miloš Forman predstavil AMADEA v úplnom.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Piaty element

Akční / Sci-Fi / Komedie / Romantický

Francie / USA, 1997, 126 min.
 
Vizuálna žranica Luca Bessona nie nepriestrelnú víziou budúcnosti, zato zahŕňa žánre komédie, sci-fi, romantického filmu a rozprávky pre dospelých - pretože dej sa točí okolo zla, ktoré každých päť tisíc rokov hrozí zničiť Zem. Vo vzdialenej budúcnosti (patrične farebné) sa tomu ľudstvo snaží zabrániť pomocou kameňov, reprezentujúcich štyri elementy: vodu, vzduch, zem a oheň. Piatym elementom je dievča Leela, ktorá spadne do taxíka Corbena Dallase. K ich tímu, zachraňujícímu svet, sa čoskoro pripája roztržitý kňaz a výstredný černošský moderátor. Zlu však tiež pribúda spojenec: padoušský magnát Zorg.


Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

300 HD

Akční / Fantasy
USA, 2006, 111 min.

   
 
Film vychádza z rovnomenného komiksu, ktorý je dravým prerozprávaním príbehu bitky pri Termopylách, kde sa spartský kráľ Leonidas a jeho 300 verných bojovníkov stretne s mnohonásobnou presilou Peržanov pod vedením kráľa Xerxa​​. Odvážni Sparťania bojujú až do poslednej kvapky krvi, ich odvaha a sebeoběť spôsobí zjednotenie Grékov, motivuje k porážke Peržanov a prispeje rozvoju demokracie na Peloponézskom polostrove. Slávny komiks ožíva za prispenia najmodernejších technológií, kombinujúcich živých hercov a metódu modrého plátna, čím dávny príbeh odvahy opäť povstáva v celej svojej sile ...
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

štvrtok 15. septembra 2011

Súmrak

Romantický / Fantasy / Drama

USA, 2008, 117 min.
   
 
Bella byla vždy trochu jiná. Když se její máma znovu vdala, Bella se rozhodla sblížit se svým otcem a nastěhovala se k němu do malého deštivého městečka Forks bez toho, aniž by čekala, že se její život změní. Na první hodině v nové škole si k ní přisedne tajemný a okouzlující Edward Cullen, kluk, který je jiný než všichni, které doteď potkala. Ve škole se o něm šíří zvláštní zvěsti, stejně tak o jeho sourozencích, se kterými vždy sedává osamocený u jednoho stolu ve školní jídelně. I navzdory varování kamarádů Bellu Edward neskutečně přitahuje, zdají se jí o něm sny. Postupně začne mít však podezření, že Edward není úplně obyčejný kluk...
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook  

Dobrý, zlý a škaredý

Western
Itálie / Španělsko / Západní Německo, 1966, 171 min (SE: 179 min)

   
 
Tri pištoľníci, nepriatelia na život a na smrť, a každý pozná časť tajomstva, bez ktorého tí ostatní nikdy nenájdu ukrytý zlatý poklad. Ako prvý sa o ňom dozvie zabijak Sentenza zvaný Červenoočká, ktorého najal desperáda Baker, aby z jedného farmára vytiahol meno, pod ktorým sa ukrýva južanský vojak Jakcson, ktorý spreneveril 200 tisíc dolárov v zlate a ukryl je na neznámom mieste. Bezcitný Sentenza zistí čo potreboval a potom zabije nielen farmára a jeho rodinu, ale aj Bakera, aby sa mohol vydať za pokladom sám. Skôr než však stačí Jacksona nájsť, vojak zomrie. Tesne pred smrťou však umierajúci prezradil úkryt ošklivci Tucovi a "dobrému" Joeovi povedanému Blonďák zhodou okolností tak, že každý z nich pozná polovicu tajomstvo. Hoci spolu tí dvaja majú nevybavené účty a neustále sa jeden druhého snažia podraziť, od tej chvíle musí spolupracovať. Keď však cestou padnú do rúk bezcitného Sentenzy, ktorý pochopí, že poznajú tajomstvo pokladu, sú nútení prijať jeho spoločnosť a pokračovať v ceste v troch. Tiež Sentenza je nútený nedobrovoľné spojenectvo akceptovať, pretože je mu jasné, že aj keď z Echo mučením jeho tajomstvo dostal, s húževnatým Joeom by nič nekúpil. Strastiplná cesta vedúca krajom zmietaným občianskou vojnou je nakoniec privedie až k cintorínu, ktorého polohu pozná Tuco aj Sentenza. Joe, ktorý ako jediný vie, v ktorom hrobe sú peniaze zakopané, však má v zálohe poslednej trik.
(Officiálny text distribútora)
Filmová ukážka (trailer)
Hodnotenie filmu klikni tu...
Facebook